DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

        Novinky 2014

 

Přejeme všem našim přátelům, příznivcům a známým krásné a pohodové vánoce a do nového roku především zdraví.

                        

Prosinec: Deny má fotku v prosincovém čísle časopisu Pes přítel člověka v reportáži o Mezinárodní soutěži retrieverů. Odkaz zde .

Listopad-prosinec: lovecká sezóna. Měli jsme štěstí a stejně jako loni jsme se dostali třikrát na hon do bažantnice na Konopišti. Přidávám odkaz na fotoalbum od Jany Baslové z našeho nejhezčího honu z 1. listopadu, kde jsme byli společně s Janou a s Yvettou Holanovou. Bylo nádherné počasí a ulovilo se přes 900 kusů bažantí zvěře. Jsem ráda, holky, že jsme byli právě s vámi!

A zde několik našich "pokusů" ze 7.12.:

     

      

 

9.-12. října - Prodloužený víkend s Výcvikem retrieverů, Strmilov

3.-5. října - VIII. Mezinárodní soutěž retrieverů, Zlín (RK CZ). MSR je nejvyšší meta, které se nám podařilo v lovecké kynologii dosáhnout. Zkoušky jsme došli na 10. místě z celkem 18 účastníků.  Zážitky a dojmy z této velkolepé akce vám přiblížíme v sekci Zkoušky.

13.-14. září - Západočeské derby, Kyselka (KCHLS). V chladném a deštivém počasí jsme obě zkoušky, PZ i SZVP došli ve II. ceně, a to díky limitním známkám ze slídění a z rákosí (Proč chodit ke kusu oklikami, když se dá jít rovnou, že? cheeky). Skončili jsme 15. z 23 účastníků. 

7. září - SZVP Čelákovice (Retriever Klub CZ). Ve velkém horku pracoval Deny velmi spolehlivě a tak jsme skončili po dlouhé době zase jednou "na bedně": I. cena, Res. CACT.

 

Denýsek vysmátý po zkouškách smiley. Foto: Eva Kaslová

                    

                   Za odměnu chladivá koupel               ...a takové krásné ocúny nám tam kvetly.

 

23.-30. srpna - Výcvikový tábor s retrievery, Strmilov. Týden, na který jsme se celý rok těšili. Skvělé cvičení, pohoda, příroda, rostly houby ... zkrátka super zážitek jako vždy!  No, nemuselo  snad tolik pršet smiley. Děkujeme moc Evě a Jindře http://www.vycvikretrieveru.cz/ za organizaci tábora a taky za krásně strašidelnou noční bojovku a Iloně Bártové za výcvik naší skupinky. Pár fotek jsme přidali do fotogalerie zde.

5.-6. července - Středočeské derby, Blevice. PZ I. cena, SZVP III. cena, celkově 10. místo z 18. A zde jsou naše zážitky.

28.-29. června - ZPR-DERBY ČR 2014, Stříbřec. I. cena, 192 bodů, 8. místo z 24.      Podrobně v sekci Zkoušky a na webu KCHLS.

22. června - WT KonopištěA zase víme, co trénovat ...

7.-8. června - Víkendový výcvik s Martinem Incédim, Milovice. Sobota 30°C, neděle 33°C. Ještě že se cvičilo v lese! Zvládli jsme to nakonec všichni a že to s čerstvě doháranou fenkou ve skupině nebylo vůbec lehké! Po výcviku následovalo zasloužené osvěžení u rybníka ve Staré Lysé s Ivou a Cartouchem .

24.-25. května - Výcvikový pobyt s Martinem Incédim, Zahradiště. Výborný trénink, spousta užitečných rad a celovíkendová pohoda s partů psích nadšenců. V neděli setkání s maminkou Gracy a chovatelkou Pavlou. Za fotky z akce děkujeme Evě Horké.

Květen.  Pár fotek z nácviků aportu přes vodu (rybník V pískovně u nás doma).

 

 

                                                                     

29. dubna - Deny slaví 6. narozeniny. Přejeme Ti, Denýsku, hodně zdraví a ještě spoustu báječných let s námi!

12. dubna - Prokopův pohár, Milovice Již 4. ročník neoficiální soutěže  ve stylu WT pořádané Výcvikem retrieverů v Praze. Ve 4 kategoriích startovalo rekordních 63 retrieverů. My jsme ve třídě TOP obsadili 8-9. místo (z 18 startujících, 70 bodů ze 100). Co ještě dodat: prima den s lidmi, s kterými se rádi vidíme, krásné počasí a skvělé buchty od Jindry.smiley

Březen.  Zúčastnili jsme se dalšího z tradičních „víkenďáků“ s Martinem Incédim, tentokrát v Dobrém poli a týden poté výjezdu s kolodějským cvičákem tamtéž. V sobotu 29. března jsme startovali na prvních letošních WT v Chrášťanech u Rakovníka.

Leden, únor - letos nebyla žádná zima a tak předjarního počasí využíváme hlavně k procházkám doma nebo na chatě a občas vyjedeme i někam pocvičit. V polovině února jsme byli s naším pražským cvičákem v Lipníku a týden na to s Retriever Sportem na Soukeníku u Plané nad Lužnicí. Byli jsme tu poprvé a užili jsme si jak cvičení,tak i pravou jihočeskou přírodu na odpolední procházce po cvičení. A zde je k vidění i pár fotek z tréninku.