DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
                                   
                                    
 
  DATUM
 VÝSTAVA 
   TŘÍDA  ROZHODČÍ    ZNÁMKA    ...:o)...  
 7.2.2009   MVP Brno 
  Mladých
  (14 psů)

  
  Robert Lane (GB)       

   Výborná     Fotogalerie 
  Výsledky  
           
 23.5.2009 
    MVP 
 Litoměřice
  Mladých     (7 psů)
Božena Ovesná (CZ)    Výborná    Výsledky
           
  6.6.2009
  KV RK CZ 
  Oslavany
 Mladých    (12 psů)
  Chris Ashton (GB)  Velmi dobrá   Fotogalerie
   Výsledky
           
 18.7.2009
 NVP Mladá 
  Boleslav
 Mladých    (20 psů)
  Milan Hampl (CZ)
 Velmi dobrá  
 Fotogalerie
  Výsledky
           
 26.9.2009
 KV RK CZ 
  Konopiště
 Mezitřída 
  (7 psů)
 Janet Barrow (GB)   Výborná 4  Fotogalerie
  Výsledky
           
 24.10.2009 
 MVP České 
 Budějovice
 Mladých     (10 psů)
 Marian Novák (SK)  Velmi dobrá  Fotogalerie
   Výsledky
           
 7.11.2009  MVP Praha
 Mezitřída   (7 psů)
 Vladimír Adlt (CZ)   Výborná 3  Fotogalerie
  Výsledky
 

MVP v Brně - 7.2.2009...  
posudek: Like head and expression, good pigmentation, good shoulders and upper arm, good chest, short coupled, good angletation and rear, I would prefare better coat.

Tak tohle byla naše výstavní premiéra. Do Brna jsme přijeli už v pátek a přespali jsme u Denyho chovatelů, kterým tímto moc děkujeme za azyl :o). Denýsek se moc snažil a od pana rozhodčího dostal moc pěkný posudek až na horší srst, jelikož jsme ho koupali ještě den před výstavou, protože z prochajdy se svou mamkou přišli oba jako čuňata... Ale jinak napoprvé je to pro nás obrovský úspěch, protože podle výsledků udělil pan rozhodčí i VDéčka a v jiné třídě dokonce Déčka. Gratulujeme Gracy i Pavle Svobodové za Véčko v neděli a V4 v sobotu a ještě jednou děkujeme za super víkend!

     

MVP v Litoměřicích - 23.5.2009...                                                             posudek: ... kompaktní pes, typická samčí hlava, správný skus, velmi dobrá pigmentace očních víček, výrazný kohoutek, dosud poněkud měkčí ve hřbetě, pes ve vývinu, ocas dobře nesen, paraelní končetiny, velmi dobrý v pohybu.

Tak tohle byla výstavní premiéra mojí mamky. Původně jsem měla s Denym vystavovat já, ale pak jsem byla tak trošku mimo republiku tak to musela převzít ona :o). Rozhodčí měla být Alena Čečrdlová, jenže ta nakonec nepřišla tak to převzala paní Božena Ovesná. Ve třídě mladých bylo 7 psů a paní rozhodčí vyzařovala od konce (což mi mimochodem přijde trochu neprofesionální) a Deny skončil těsně za pořadím, to znamená na pátém místě. Nevím jestli je to úspěch nebo neúspěch, každopádně je to pořád Véčko, takže spokojenost :o)). I posudek je krásný, celkem nic paní rozhodčí nevytknula, jen nějaká slova nešla přečíst. Vystavovalo se venku, ale fotky bohužel žádné nejsou...

KV RK CZ v Oslavanech - 6.6.2009...                                                        posudek: Světlý pes s pěknou hlavou a výrazem, měl by být lépe připraven, mírně strmé rameno, neklidný v pohybu.

To byla naše první klubovka. Já jsem byla zrovna na školním výletě tak opět vystavovala máma. Protože Oslavany jsou poblíž Brna, mamka zase "bydlela" u Svobodů :o)). Na výstavě bylo spoustu našich známých mj. i Denyho taťka Sven a jeho smečka :o). Deny byl prý celej vyjukanej a nestál zrovna dvakrát skvěle a v pohybu taky spíš cválal než klusal... No co všechno je jednou poprvý a tak i my máme první VéDéčko. Fotky nafotila Pavla Svobodová. S Denýskem zkoušela postoj i Zuzka Tíkalová a krásně jim to spolu šlo.

                 

NVP v Mladé Boleslavi - 18.7.2009...                                                         posudek:Mladý pes, středně silné kostry, skus na hranici nůžek a kleští, spáditý hřbet, středně silná kostra, hrudní končetiny v pohybu vykazují sbíhavý postoj.  

Na tuhle výstavu jsem se moc těšila, protože jsem si byla téměř jistá, že domů pojedeme alespoň s Véčkem. S Denýskem jsem se na ní hodně připravovala a postoj měl krásnej. Bohužel zrovna když má pěknej postoj a hezky se předvádí panu rozhodčímu se zase nelíbily jiné věci :o(. No ale co, zdaleka jsme nebyli jediný, v naší třídě bylo víc VéDéček než Véček a v jiné třídě bylo i několik Déček což už je celkem slušný. Holt pan rozhodčí je přísnej... No co naděláme příště to snad bude lepší :o).

                                        

                            

KV RK CZ na Konopišti - 26.9.2009...                                                             posudek: Dobře vzrostlý a vyrovnaný pes, pěkná hlava , odpovídající ramena, hluboké tělo s rovným hřbetem, dobře vyvinutá záď, dobře osvalený, rovnoměrný pohyb, ale při pohybu ztrácí rovnou hřbetní linii, dobře předveden mladou vůdkyní. 

Naše druhá klubovka dopadla vážně skvěle. Počasí nám přálo a celý den bylo krásně. Denýsek se poprvé vystavoval v mezitřídě a od moc sympatické paní rozhodčí z Anglie si vysloužil nádherný posudek a známku V4, takže jsme domů odjížděli maximálně spokojení s naší první medailí :o). Svou výstavní premiéru tu měla i Denyho ségra Allison (Eli) , která  si ve třídě mladých vyběhala svojí první výbornou :p). Po výstavě jsme se šli ještě projít ke Konopišti, kde byli medvědi a pávi a pak už se jelo domů... Na výstavě byla opravdu spousta nádherných psů, potkali jsme i kamaráda Chana Artesia Bohemica s paničkou, kteří si ve třídě otevřené vyběhali také výbornou. Všem moc gratulujeme! 

                                   

                            

MVP v Českých Budějovicích - 24.10.2009 ...                                               posudek: Mladý pes s dobrou hlavou, správný úhel předních končetin, zaúhlení zadních končetin strmé.

Jelikož Denymu bude za pár dní už rok a půl, naposledy jsme ho přihlásili do třídy mladých. S organizací výstavy jsme moc spokojeni nebyli, kruhy byly velmi malé (naše třída se musela rozdělit na dvě skupinky po pěti psech, aby jsme se tam vůbec vešli) a ani posuzování pana rozhodčího nás moc nenadchlo. Hned jak jsme nastoupili, pan Novák se asi na dvě vteřiny mrknul, jestli má Deny a ostatní alespoň nějaké zuby, pak jsme se všichni společně i jednotlivě proběhli a potom nám pouze řekl, že máme VD. Proč, to jsme se dozvěděli až z posudku - prý má špatné úhlení zadních končetin. Celé posuzování naší skupinky měl hotové tak za tři minutky, Denyho si vůbec neprohmatal, sahal na něj pouze, když kontroloval zuby... Docela nás to mrzí, protože jsem s Denym celkem dlouho trénovala, cesta do Budějovic byla taky celkem namáhavá a to nemluvím o úpravě srsti, ke které pan rozhodčí neřekl ani ň. Doufám, že časem se nám začne dařit, rádi bychom, aby měl Deny alespoň jednou za život štěnda...  

                          

 MVP v Praze - 7.11.2009...                                                                                         posudek: Příkladně předvedený pes, výrazná hlava, pevná kostra, dobrý pohyb, kvalitní srst, dobrý hrudník, ještě dobře řazené řezáky dole. 

Výstavu v Praze jsme si nemohli nechat ujít, za prvé proto, že to máme téměř za rohem a také proto, že jsme se tu měli setkat se spousta kamarády a i Denyho sestrou Adélkou, kterou jsme ale nakonec nepotkali :o( . I tak jsme ale rádi, že jsme se zůčastnili. Pan rozhodčí Adlt byl moc příjemný, hezky si Denyho prohmatal, kouknul na zuby a nakonec udělil Denýskovi známku V3. Potkali jsme i paničky Denyho taťky Svena Evu a Veroniku Hubíkovou. Eva Hubíková si Denyho i vyfotila a říkala, že je to prý celej Sven :o) ! Kamarádi Denny - Baddy aus Bobry Wald a Chan Artesia Bohemica si taky vedli skvěle. Oba získali ve třídě otevřené krásné posudky, Denny ze své výstavní premiéry odešel s Véčkem a Chan si vyběhal známku V2 Res. CAC.